Patro Eisden breekt halve tribune opnieuw af

Patro grijpt naast promotie en breekt tribune opnieuw af: 'Om kosten te besparen'

7 juni om 14:20
Laatste update: 7 juni om 14:47

Patro Eisden Maasmechelen kan terugblikken op een sterk seizoen in de Challenger Pro League. Al hadden ze eigenlijk wel op meer gehoopt. De club met Stijn Stijnen als coach greep net naast promotie. Daarom heeft het z'n 'tijdelijk gehuurde tribune niet meer nodig', klinkt het op het X-kanaal van de club. 

Patro Eisden huurde een tribune uit Duitsland om de totale capaciteit van het stadion omhoog te brengen naar 8.100 plaatsen. Dat was nodig indien de club naar de Jupiler Pro League zo promoveren. 

Nu Patro ook volgend seizoen aan de slag blijft in de Challenger Pro League heeft het die capaciteit niet per se nodig. 'De tijdelijke tribune wordt terug afgebroken', klinkt het op X. 'Omdat het niet nodig is voor ons komende voetbalseizoen en om kosten te besparen wordt deze opnieuw vervangen door onze staantribune.'

Bij Patro willen ze echter opnieuw een stap voorwaarts zetten komend seizoen. Daarom is de club al volop bezig met zich voor te bereiden. Vorige week kondigde Patro nog de komst aan van Gian Geladé. Hij moet de opvolger worden van doelman Justin Heekeren, die na zijn huurperiode ondertussen terugkeerde naar Schalke 04.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.