CEO Leuven over de nieuwe technische directeur Csepregi

CEO Leuven over Csepregi: “Hij kent de voetbalwereld als zijn broekzak”

6 juni om 21:52
Laatste update: 6 juni om 22:26

Frédéric Van den Steen, de CEO van OH Leuven, is zeer te spreken over de komst van technisch directeur Gyorgy Csepregi. De twee werkten eerder bij Beerschot samen, Van den Steen is in zijn nopjes met de komst van Csepregi.

Van den Steen benadrukt de eerdere prestaties van Csepregi bij Beerschot. “Gyorgy heeft de afgelopen jaren ontzettend goed werk geleverd. Met weinig budget heeft hij bij Beerschot een ploeg samengesteld die de promotie naar de Jupiler Pro League heeft afgedwongen én de titel heeft gewonnen”, deelt Van en Steen via de officiële kanalen van Leuven.

Van den Steen vertelt verder over hetgeen dat Csepregi gaat toevoegen aan Leuven. “Hij kent de voetbalwereld als zijn broekzak, heeft de juiste connecties en daarnaast straalt hij de passie uit die ik in onze club wil zien. De aanstelling van onze technisch directeur is een belangrijke eerste stap in het proces”, besluit Van den Steen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.