Csepregi herenigd met oude bekende van Beerschot bij Leuven

Csepregi met oude bekende bij Leuven: “Voor absolute verrassing zorgen”

6 juni om 21:18

Gyorgy Csepregi is officieel gepresenteerd als de nieuwe technische directeur bij OH Leuven. Csepregi wordt op deze manier herenigd met CEO Frédéric Van den Steen. Csepregi en Van den Steen wisten Beerschot naar de Jupiler Pro League te brengen.

Csepregi is zeer te spreken over zijn nieuwe avontuur bij Leuven. “Ik heb de voorbije 2,5 jaar ongelooflijk goed samengewerkt met Frédéric Van den Steen en ik kijk er echt naar uit om samen met hem en iedereen binnen deze club hier iets moois op te bouwen. OH Leuven is een club in volle groei en de mogelijkheden zijn hier enorm en dat maakt de uitdaging zo mooi. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen”, deelt Csepregi via de officiele kanalen van Leuven.

Csepregi heeft de laatste dagen niet stilgezeten. Eind mei nam Csepregi nog afscheid van Beerschot. “Op korte termijn is de prioriteit om een zo goed mogelijke kern samen te stellen. Ik ben deze week al bij de coach in Spanje geweest om zijn visie over voetbal en de ploeg te leren kennen. Daarnaast ga ik mijn expertise en netwerk gebruiken om de kern te versterken. De doelstelling is om veel beter te doen en af en toe, zeker in de Beker van België, voor een absolute verrassing te zorgen”, besluit Csepregi.