AS Roma vindt vraagprijs voor Pavlidis te veel

'AS Roma haalt Pavlidis van verlanglijst: vraagprijs van 20 miljoen te gortig'

6 juni om 08:35

AS Roma is de eerste club die is afgehaakt in de strijd om Pavlidis, aldus het Italiaanse CalcioMercato. De Romeinen vonden de vraagprijs van AZ, dat onder het bewind van trainer Maarten Martens staat, veel te gortig.

De Alkmaarders willen minimaal twintig miljoen euro voor de aanvaller en daar wil Roma niet aan voldoen. Ook Bologna werd genoemd als geïnteresseerde club uit Italië, maar over de interesse van de stuntclub is nog niets concreets bekend. Het contract van de Eredivisie-topscorer van afgelopen seizoen loopt nog tot de zomer van 2025. AZ is bereid om Pavlidis te laten gaan bij een goede kans.

Op dit moment lijkt Benfica nog altijd de race om Pavlidis te leiden. De Portugezen zouden vijftien miljoen euro voor de Griek hebben geboden, maar AZ houdt voet bij stuk en wil twintig. Volgens Griekse media zouden de Alkmaarders ook een doorverkooppercentage voor Pavlidis willen. Bij Benfica zou vooral trainer Roger Schmidt, ex-PSV, erg onder de indruk zijn van de spits van AZ.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.