Romano transferupdate: ‘Chelsea wil geen huur Lukaku naar Napoli’

Romano: ‘Chelsea sluit verhuur Lukaku uit te midden van Napoli-interesse’

5 juni om 18:13

Chelsea heeft duidelijk gemaakt dat ze geen plannen hebben om Romelu Lukaku opnieuw te verhuren. Fabrizio Romano meldde dat de Londense club zich bewust is van de interesse van Napoli, vooral nu Antonio Conte als nieuwe hoofdcoach daar is aangesteld. 

Hoewel er al eerste gesprekken hebben plaatsgevonden, blijft Chelsea bij hun standpunt om Lukaku deze zomer niet uit te lenen. ‘Chelsea zijn op de hoogte van de interesse van Napoli, aangezien de eerste toenaderingen al hebben plaatsgevonden. 44 miljoen euro uitstapclausule beschikbaar voor elke club die geïnteresseerd is’, lezen we in de tweet.

Daarnaast heeft AC Milan ook interesse getoond in de Belgische spits. Volgens Gianluca Di Marzio heeft Milan bij Chelsea geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Lukaku als vervanger voor Olivier Giroud, die de club aan het einde van het seizoen verliet. Vorige zomer stond Lukaku ook al op de radar van Milan, maar hij koos toen voor een uitleenbeurt aan AS Roma. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.