Amrabat deelt opvallend verhaal over Casemiro

Opvallend gerucht over weigering Casemiro: "Hij was niet geblesseerd"

5 juni om 16:00

Casemiro besloot zelf op de tribune plaats te nemen toen hij door Erik ten Hag niet in de basis werd opgesteld in de FA Cup-finale tegen Manchester City. Dat stelt Nordin Amrabat, wiens broertje Sofyan voor Manchester United speelt, bij Rondo.

Dat Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge) dit seizoen niet altijd op een basisplaats kon rekenen bij Manchester United, ligt volgens broer Nordin aan de aanwezigheid van Casemiro. "Casemiro haal je er niet zomaar uit. Dat heeft hij (Erik ten Hag, red.) op het einde wel gedaan in de FA Cup-finale." Presentator Wytse van der Goot stelt dat de Braziliaan in de betreffende finale ontbrak wegens een blessure, maar dat weerspreekt Amrabat. "Hij was niet geblesseerd."

"Hij zag dat hij niet zou starten, dus toen dacht hij: dan ga ik op de tribune zitten. Hij was gewoon fit. Als hij in de basis zou staan, dan had hij gewoon gespeeld. Het was gewoon een keuze", zo geeft Amrabat aan. Uiteindelijk wonnen The Red Devils de finale van rivaal Manchester City, met 1-2. Sofyan Amrabat speelde de gehele wedstrijd voor de ploeg van Ten Hag.

Ook bij het feest na afloop van de finale ontbrak Casemiro. De voormalig speler van Real Madrid ging direct op vakantie met zijn gezin. De Braziliaan wordt bovendien al langer in verband gebracht met een vertrek uit Manchester.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.