Real Madrid in gesprek over komst Davies van Bayern München

'Real druk bezig met transfer Davies: Madrilenen willen geen 50 miljoen betalen'

5 juni om 08:00

Real Madrid is nog altijd druk bezig met de komst van Alphonso Davies. De Madrilenen zitten echter met één ding in de maag: de transfersom die Bayern voor de Canadees wil hebben.

Volgens Fabrizio Romano kan Davies op dit moment twee kanten op. De 23-jarige verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2025. Bayern heeft hem een aanbieding gedaan om die te verlengen en die aanbieding geldt nog steeds. Het is aan hem of hij dit wil accepteren, zo niet dan mag hij van Bayern vertrekken. Davies werd in de zomer van 2019 voor veertien miljoen euro door de Duitsers uit Canada gehaald.

Mocht Davies willen vertrekken, dan is Madrid zijn meest waarschijnlijke bestemming. De clubleiding van Real heeft deze week de gesprekken met zijn entourage weer geopend en de club zou hem erg graag inlijven. Eerder werd een bedrag van vijftig miljoen genoemd als vraagprijs van Bayern. Real zou dat bedrag enkel willen betalen onder de gunstigste voorwaarden. Zo niet, dan willen de Madrilenen minder betalen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.