Ronaldo wil Casemiro en Nacho naar Al Nassr halen

'Ronaldo benadert twee oud-ploegmaats voor overstap naar Al Nassr'

3 juni om 16:44

Cristiano Ronaldo heeft Nacho Fernández en Casemiro benaderd om de overstap te maken naar Al Nassr, zo meldt MARCA. De Portugees probeert de twee oud-ploegmaats te overtuigen om te kiezen voor een stap naar het Midden-Oosten.

Afgelopen seizoen eindigde Ronaldo met Al Nassr tweede achter Al Hilal in de competitie en ook ging de aanvaller met zijn ploeg onderuit in de bekerfinale tegen de landskampioen. 'Hoewel zijn ploeg heeft meegedaan, hebben ze niet genoeg gedaan om een titel te winnen, iets wat de Portugees helemaal niet goed opvat. Daardoor heeft de spits nog meer krediet gekregen binnen de club', zo valt te lezen.

Ronaldo is bezig om te kijken of hij oud-ploeggenoten kan overtuigen om de stap te maken naar Al Nassr. Op dit moment zijn er met Casemiro en Nacho twee spelers bekend, waarvan MARCA weet dat ze zijn benaderd door de Portugees. 

Volgens het Spaanse medium hoopt Ronaldo op deze manier het gat met Al Hilal te verkleinen. Er worden komende zomer opnieuw veel transfers richting Saudi-Arabië verwacht. 'De komende dagen zal het startsein worden gegeven voor een nieuwe massale toestroom van grote voetballers', klinkt het.