Barrageduel tussen KRC Genk en KAA Gent

LIVE-Discussie: Slotfase Genk - Gent, tijd dringt voor Genkies

2 juni om 15:17
Laatste update: 2 juni om 15:17

De allerlaatste wedstrijd in het JPL-seizoen 2023-2024 gaat zondagmiddag van start. In het barrageduel tussen KAA Gent en KRC Genk strijden beide teams om het laatste ticket voor Europa.

KRC Genk eindigde in de Champions' Play-Offs op de vijfde plek in de stand en mag daardoor KAA Gent ontvangen in eigen huis. De Limburgers zitten echter in een moeilijke periode en wisten slechts één van de laatste zes partijen te winnen. Voor Maarten Vandevoordt en Bilal El Khannouss is het echter het geschikte moment om nog op een mooie manier afscheid te nemen van hun ploeg.

Opstelling KRC Genk: 

Ook bij KAA Gent krijgen we nog een afscheid en is Hein Vanhaezebrouck voor het laatst trainer bij de Buffalo's. Hij wist met zijn Gent de Europe Play-Offs heel simpel te winnen en kan de Buffalo's bij zijn laatste wedstrijd mogelijk nog een cadeautje schenken.

Opstelling KAA Gent: 

De winnaar van het duel krijgt het laatste Belgische ticket voor Europa en mag zich opmaken voor de tweede voorronde van de Conference League. Dat betekent ook een bijzonder vroeg seizoensbegin. Al op 25 juli staat de eerste wedstrijd gepland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.