Kvaratskhelia akkoord met transfer naar PSG

'Vervanger Mbappé akkoord met stap naar Parijs: 100 miljoen lijkt niet genoeg'

1 juni om 11:24

Khvicha Kvaratskhelia is zelf akkoord met een stap naar Paris Saint-Germain. De beoogde opvolger van Kylian Mbappé wil de stap naar de topclub graag zetten, maar zijn huidige club Napoli ligt nog dwars.

Volgens L’Équipe en La Gazzetta dello Sport heeft Kvaratskhelia inmiddels groen licht gegeven voor de transfer. PSG zou eerder deze week honderd miljoen euro voor de Georgiër hebben geboden. Kvaratskhelia heeft nog een contract tot de zomer van 2027 bij zijn huidige club Napoli. Afgelopen seizoen blonk de buitenspeler uit met elf goals en negen assists in een bijzonder matig seizoen van zijn club Napoli.

Napoli lijkt echter het grote struikelblok te worden in een mogelijke transfer. Naast Kvaratskhelia geniet ook Victor Osimhen van Napoli veel interesse. De Nigeriaanse spits kan onder andere naar Chelsea, maar Napoli wil niet allebei de aanvallers verliezen. Ook de potentiële nieuwe trainer Antonio Conte zou hebben gevraagd naar de situatie van Kvaratskhelia. Napoli wil hem dus niet zomaar laten gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.