Courtois blijft supporter:

Courtois zal wel degelijk kijken naar het EK: "Mijn land tot de dood steunen"

29 mei om 13:09
Laatste update: 29 mei om 13:23

Doorheen een deelname aan Euro 2024 had Thibaut Courtois zelf al enige tijd geleden een kruis gezet. Het water met Domenico Tedesco blijft te diep, zo blijkt. Dat maakt de doelman echter niet rancuneus ten opzichte van de Rode Duivels, benadrukt hij.

Het Spaanse AS wist Courtois te strikken voor een interview. Als uitsmijter kreeg onze landgenoot voorgeschoteld dat het toch zonde is dat hij niet op het EK te bewonderen zal zijn. Uitgebreid antwoorden zag hij niet zitten. "Het is nu niet de tijd om daar over te praten", sloot Courtois dat onderwerp zo snel mogelijk af.

De onmin met Tedesco bestaat dus nog steeds, maar dat neemt zijn vaderlandliefde niet weg. Courtois geeft aan dat hij op het EK wel degelijk voor de Rode Duivels zal supporteren. "Natuurlijk zal ik mijn land tot de dood steunen, net als mijn teamgenoten hier (bij Real Madrid, nvdr.), in de hoop dat ze een geweldig EK zullen hebben", bant hij alle twijfels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.