Nicky Hayen en Bart Verhaeghe praten vandaag over toekomst bij Club Brugge

Hayen en Verhaeghe maandag om de tafel, Club Brugge-coach wil graag blijven

27 mei om 08:10
Laatste update: 27 mei om 08:27

Club Brugge werd landskampioen onder het bewind van trainer Nicky Hayen. Het is nu de vraag of de trainer dit succes wil verlengen en volgend seizoen weer voor de groep staat. Daarover voeren voorzitter Bart Verhaeghe en Nicky Hayen maandag een gesprek.

De trainer wil graag aanblijven. ''Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Maandag of dinsdag staan er gesprekken gepland, we zullen zien wat de uitkomst daarvan wordt'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Hayen.

Hayen en Verhaeghe gaan op maandag rond de tafel. ''Vandaag ga ik daar niets over zeggen, maar morgen (maandag, red.) hebben we een meeting met Nicky. We zullen alles doen op een rustige en goede manier, want het is een belangrijke beslissing'', zei Verhaeghe.

Wat de beslissing ook mag zijn, tevreden met Hayen is Verhaeghe sowieso. ''Ik ben alleszins blij dat Nicky heeft bewezen dat hij, met alle tools en mensen die Club aanreikt, de expertise benut om tot de juiste beslissingen te komen. Je doet dat niet alleen, dat is in teamverband, zoals op het veld'', aldus Verhaeghe.

Hayen stond in totaal 14 wedstrijden aan het roer als interim-trainer van Club Brugge. Daarvan werden er 9 gewonnen, 4 gelijkgespeeld en 1 verloren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.