Leko over toekomst bij Standard na drama-seizoen

Leko over toekomst bij Standard na drama-seizoen: “Coach van een groots Standard”

26 mei om 18:33
Laatste update: 26 mei om 18:39

Ivan Leko, de hoofdtrainer van Standard, blikt vooruit op zijn toekomst bij De Rouches na een dramatisch verlopen seizoen. Standard moet het volgend seizoen ook nog eens stellen zonder Arnaud Bodart, Merveille Bokadi, Konstantinos Laifis en Zinho Vanheusden.

In de laatste match van het Jupiler Pro League-seizoen van Standard, verloor de club met 3-2 op bezoek bij KV Mechelen. Leko gaf eerder aan geen deel meer te willen uitmaken van de grap. Toch gaf Leko een ander geluid in zijn laatste persconferentie.

“Mijn toekomstplannen? Ik wil coach zijn van een groots Standard. Net als iedereen hoop ik dat er snel stappen worden gezet in die richting. Als het van mij afhangt doe ik gewoon verder. Tenzij een nieuwe eigenaar daar anders over zou beslissen”, citeert Het Nieuwsblad Leko.

Leko dat Standard de juiste richting kan inslaan. “Van mijn kant zou het nu te makkelijk zijn om de club de rug toe te keren. Maar ik hoop wel dat er snel iets gebeurt. Zodat we allemaal opnieuw in een betere toekomst kunnen geloven voor deze club”, besluit de hoofdtrainer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.