Hein Vanhaezebrouck wordt gehuldigd, maar wil op achtergrond blijven

Vanhaezebrouck wordt gehuldigd, maar blijft toch liever op de achtergrond

24 mei om 18:15

Het is de allerlaatste keer dat Hein Vanhaezebrouck in de rol van trainer van KAA Gent langs het veld staat op zaterdagavond. De trainer zal na afloop gehuldigd worden, maar op een feestje zit de trainer niet per se te wachten.

De populaire trainer blijft liever op de achtergrond. ''Ik ben niet de man van feestje'', zei Vanhaezebrouck tegen Het Belang van Limburg.

Stil genieten kan de trainer echter wel. ''Ik geniet en kijk liever op afstand toe hoe de spelers gevierd worden, waarbij ik in de middenstip alles kan volgen'', zei de trainer.

Tot slot ging de trainer in op mogelijke verschuivingen in de technische staf van KAA Gent. ''We zijn de club van de publieke geheimen: er is nog geen nieuwe trainer, er zijn nog geen nieuwe assistenten maar alles is wel al verschenen. Er is nog geen nieuwe sportsmanager, het is ook geen nieuwe. Als het klopt hé. Want dan is het iemand van binnen de club, zoals ik al maanden heb aangegeven'', aldus Vanhaezebrouck.

De match tussen KAA Gent en STVV in de Jupiler Pro League Europe Play-Offs begint zaterdag om 20.30 uur.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.