'Veldman blijft aan bij Club NXT, Hayen dus ook?'

Hayen steeds dichter bij contract als T1 van Club: 'Veldman blijft aan boord'

24 mei om 16:46

Wanneer krijgen we zekerheid over de toekomst van Nicky Hayen? Volgende week, zou je denken. Het bestuur van Club Brugge lijkt de afloop in de titelstrijd af te wachten, al staan de sterren gunstig. De kans is dan ook groot dat Hayen volgend seizoen T1 zal zijn, mede dankzij Robin Veldman.

Die Nederlander nam het stokje van Hayen over bij Club NXT en zal dat volgens Het Nieuwsblad blijven doen. Het staat zo goed als vast dat Veldman ook volgend seizoen de Brugse beloften onder handen zal nemen. Eerder deed hij dat al bij ... de RSCA Futures. In zijn periode bij Anderlecht mocht Veldman zelfs even proeven van het grote werk bij de A-ploeg.

Mocht Veldman verder gaan bij Club NXT (zoals het er nu naar uitziet), dan heeft dat ook een impact op de toekomst van Hayen. Terugkeren naar zijn oude post is dan uitgesloten. Een extra argument dat hij definitief tot hoofdcoach gebombardeerd zal worden? Sinds Hayen de teugels in handen nam, pakte Club Brugge 23 op 27 in de Champions' Play-Off. Daardoor duikt het als leider de slotspeeldag in. Enkel tegen Fiorentina (3-2) verloor Hayen een wedstrijd.