'Transfer Debast van Anderlecht naar Sporting zeer dichtbij'

'Debast van Anderlecht staat op het punt om te tekenen voor Sporting'

23 mei om 18:33

Zeno Debast staat op het punt om van RSC Anderlecht naar Sporting Lissabon te vertrekken, volgens een tweet van de bekende transferexpert Nicolo Schira. De transfer van Debast hangt al een tijdje in de lucht en volgens Schira duurt dit niet meer lang.

In de tweet vermeldt Schira dat de transfer bijna rond is en dat Debast een contract tot 2029 zal tekenen bij de Portugese topclub. Dit nieuws komt na een periode van geruchten en speculaties over de toekomst van de jonge Rode Duivel.

Het afscheid van Debast bij Anderlecht verliep in mineur, met een nederlaag tegen Club Brugge in het Lotto Park. De verwachting is dat Debast nog slechts één keer het shirt van Anderlecht zal dragen voordat hij naar Sporting vertrekt. In Portugal lijkt de media al langer zeker van zijn komst. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Record zou er eerder al een akkoord bereikt zijn tussen beide clubs. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.