Degryse snoeihard na Anderlecht-Club Brugge

Degryse na winst Club Brugge: "Anderlecht mist lef en prijzen onder Riemer"

20 mei om 15:31

Na de clash in het Lotto Park tussen RSC Anderlecht en Club Brugge heeft analist Marc Degryse een blik geworpen op de wedstrijd. De analist was niet onder de indruk van Anderlecht onder trainer Brian Riemer

Degryse geeft de dag na de topper zijn analyse in Het Laatste Nieuws. De analist spaarde zijn kritiek niet en benadrukte dat Anderlecht onder Riemer zowel lef als prijzen mist. Hij noemde de aanpak van de wedstrijd door Anderlecht "onwaarschijnlijk". Hij stelde zich openlijk de vraag of het team wel wilde winnen.

"Een hele week is het duel vanuit de club opgepookt, het Lotto Park zou de hel worden, en dan breng je als ploeg dít? Geen intensiteit, geen druk, niet eens een gebalde vuist in de tweede helft... Niéts”, lezen we in de krant. 

De analist vergeleek Riemer met zijn voorganger René Weiler, die tenminste prijzen wist te winnen met de club. "Met Riemer heb je én geen DNA én geen prijs," aldus Degryse. Volgens hem speelt Riemer altijd op een manier die getuigt van weinig lef. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.