Vanaken spreekt na Anderlecht-Club Brugge

Vanaken spreekt na Anderlecht-Club Brugge: “Met vrije geest Play-offs in”

20 mei om 10:42

Met een 0-1 overwinning op RSC Anderlecht blijft Club Brugge ongeslagen na de negende speeldag van de play-offs. De ploeg leidt nu het klassement met 49 punten, drie punten meer dan Union Saint-Gilloise en Anderlecht. Hans Vanaken spreekt met RTBF.

"We waren erg gemotiveerd voor deze wedstrijd. Anderlecht slaagde er niet in om veel kansen te creëren, wat betekent dat we ons werk goed hebben gedaan," vertelde Vanaken aan Pro League.

"Persoonlijk probeer ik het team te kalmeren als het dat nodig heeft”, aldus Vanaken na de wedstrijd. “We gingen de play-offs in met de gedachte dat we niets te verliezen hadden. We spelen met een vrije geest."

Vanaken noemde de prestaties van Club Brugge in de play-offs opmerkelijk, maar merkte wel op dat er nog steeds werk aan de winkel is. "Als je naar ons record in de play-offs kijkt, is dat helemaal niet slecht. Wat er gebeurt in de play-offs is best gek, maar er is nog niets gedaan.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.