AC Milan optimistisch over komst Zirkzee

'Arsenal blijft favoriet, maar AC Milan gelooft in komst van Zirkzee'

18 mei om 15:30

De strijd om de handtekening van Joshua Zirkzee is nog altijd volop aan de gang. De spits van Bologna beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak in de Serie A en dat heeft tot interesse geleid van meerdere topclubs. AC Milan zou optimistisch zijn over de komst van Zirkzee.

Milan zou optimistisch zijn dat ze de voormalige RSC Anderlecht-aanvaller kunnen overtuigen om de stap naar AC Milan te maken. Dat meldt Football Italia. Ook clubs uit de Premier League hebben de 22-jarige spits in het vizier. Vooral Arsenal wordt genoemd als grootste concurrent van Milan in de strijd om Zirkzee.

Milan leek uit de race te zijn geraakt door het prijskaartje van zeventig miljoen euro. Maar de afkoopclausule van veertig miljoen euro bleek niet alleen voor Bayern München te gelden, wat eerder werd gedacht, maar voor alle ploegen. Het bedrag zou dan voor het einde van juni betaald moeten worden.

Arsenal blijft favoriet, meldt het medium. Maar AC Milan gaat naar verluidt volop mee in de strijd om Zirkzee in de Serie A te houden. Hij was dit seizoen goed voor twaalf doelpunten en zes assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.