Boskamp voorspelt Anderlecht-Club Brugge

Boskamp voorspelt Anderlecht-Club Brugge: “Dat scheelt toch weer een pakkie”

18 mei om 10:02

Johan Boskamp, analist bij Het Belang van Limburg, deelt zijn voorspellingen voor de ontknoping van de Jupiler Pro League. Ondanks de spanning en onvoorspelbaarheid van het seizoen, blijft Boskamp vastberaden in zijn overtuiging dat Anderlecht uiteindelijk als kampioen zal eindigen. 

“Ik denk het niet,” antwoordt hij op de vraag of dit weekend de kampioen al bekend zal zijn. “Alleen al omdat ik er vanuit ga dat Union zondagmiddag wint op Cercle. En dan kan het dit weekend nog niet definitief beslist zijn.”

Boskamp voorziet een gelijkspel in de cruciale wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge. “Anderlecht tegen Club Brugge zie ik eindigen op een gelijkspelletje. Dat zou ook een prima resultaat zijn voor Anderlecht”, gelooft Boskamp. Op die manier zou Anderlecht het weekend erop de titel kunnen pakken tegen Antwerp

Volgens Boskamp zal Club Brugge niet in staat zijn om Anderlecht te verslaan, mede door het gemis van Thiago. “Club Brugge moet het zonder Thiago doen. Dat scheelt toch ook weer een pakkie. Al was die tweede helft tegen Union wel geweldig.”