Overgang van Slot naar Liverpool informeel rond

'Slot tekent binnen 24 uur formeel Liverpool-contract: aankondiging volgt snel'

17 mei om 20:37

De samenwerking tussen Arne Slot en Liverpool is nog een kwestie van enkele formaliteiten. Volgens Fabrizio Romano tekent de Feyenoord-coach vrijdag zijn contract en is het nog wachten op een aantal werkvergunningen.

Op zijn laatste persconferentie voor Feyenoord was Slot ook al glashelder over zijn toekomst. "Het voelt af en toe gek om deze weken alles hier voor het laatst te doen. Ik was vandaag ook wat later, omdat ik bij iedereen mijn tijd wil nemen voor een goed afscheid. Er is nog geen officiële aankondiging, maar ik kan wel bevestigen dat ik volgend seizoen coach van Liverpool ben. Maar dat is voor jullie geen verrassing", zei Slot met een glimlach.

Volgens Romano is de officiële aankondiging vanuit Liverpool een kwestie van tijd. Slot tekent vrijdag alle contracten en hij heeft zijn werkvergunning ook al binnen. Enkele stafleden van de coach moeten die vergunning echter nog krijgen, waardoor het iets langer duurt voordat echt alles rond is. Informeel lijkt alles dus vast te liggen, alleen ontbreken er nog enkele formaliteiten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.