Patro Eisden heeft licentie voor het seizoen 2024 - 2025 binnen

De vlag kan uit bij Patro Eisden, Stijnen en co krijgen geweldig nieuws

17 mei om 19:14

Patro Eisden beleefde de voorbije weken hoogte- en dieptepunten. Uiteindelijk greep het langs promotie, maar nu is er toch nog goed nieuws voor de Limburgers. De club heeft zijn licentie voor het seizoen 2024-2025 binnen.

Na positief advies van het Auditoraat eerder deze week heeft nu ook de Belgische voetbalbond de licentie voor 1A en 1B voor het seizoen 2024-2025 aan Patro toegekend. "Ons eerste jaar in de Pro League mag gerust een administratieve uitdaging genoemd worden”, stelt CEO Olivier Boyen op de website van Patro.

In Limburg kan nu de vlag uit. "Belangrijk is dan om correct te reageren, wat onze club gedaan heeft. We willen de auditeur bedanken voor het grondige werk, en ons team voor de inspanningen in het dossier. Het is nu uitkijken naar volgend seizoen in 1B”.

De spelers en staf van Patro zijn al aan hun vakantie begonnen. Op 10 juni hervatten de troepen van Stijn Stijnen. Het nieuwe seizoen van de Challenger Pro League begint in het weekend van 16 augustus. Stijnen wil het seizoen alvast met ambitie aanvangen. "Dat we ook onze licentie voor 1A hebben gekregen, is natuurlijk van grote symbolische waarde. Daar gaan we ook volgend seizoen weer voor", stelt Stijnen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.