PSV-supporters hoeven niet te vrezen voor vertrek: Komend jaar speel ik hier

PSV-supporters hoeven niet te vrezen voor vertrek: "Komend jaar speel ik hier"

16 mei - 23:00

Walter Benítez speelt ook volgend jaar bij PSV. Dat heeft de doelman laten weten in een interview met ESPN

Benítez heeft hij PSV nog een contract tot medio 2025. De kersverse Eredivisie-kampioen wil zijn verblijf in Eindhoven graag met één jaar verlengen, maar de Argentijn weet nog niet zeker of hij dat gaat doen. "Ik weet het niet. Daar heb ik het liever nog niet over. Dat speelt nog niet. Komend jaar speel ik hier, dus dan zie je me hier", zegt hij tegen de interviewer.

Benítez, die dit seizoen in 32 Eredivisie-wedstrijden slechts negentien doelpunten om de oren kreeg, wil zijn contract dus uit gaan zitten. Ondanks dat hij met PSV inmiddels alles gewonnen heeft wat er te winnen valt (Eredivisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal) is een transfer voor hem niet aan de orde. "Op dit moment speel ik hier met veel plezier. Ik geniet ervan dat ik met PSV kampioen ben geworden, van wat we de afgelopen jaren hebben bereikt."

"Ik kan alleen maar zeggen dat ik me erop richt het seizoen goed af te sluiten", vervolgt de 31-jarige sluitpost. "Dan bekijken we wel in hoeverre de wensen van PSV stroken met mijn wensen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.