'Sahin sprak al met ex-club, ook Besiktas toont interesse'

'Sahin sprak al met ex-club, ook Besiktas toont interesse'

16 mei - 19:15

Feyenoord heeft al een ontmoeting gehad met Nuri Sahin, zo beweert althans het Turkse Sports Digitale. De voormalig middenvelder van de Rotterdammers zou om geduld hebben gevraagd.

Sahin is naar verluidt een kandidaat om Arne Slot op te volgen in De Kuip. Voetbal International noemde de huidig Borussia Dortmund-assistent een 'dark horse' in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Ook Sports Digitale meent dat Sahin in beeld is bij de Nederlandse topclub. Beide partijen zouden zelfs al een ontmoeting hebben gehad. Overigens wordt de 52-voudig Turks international ook in verband gebracht met Besiktas.

Voorlopig plaatst Sahin geïnteresseerde clubs in de wachtkamer. Hij wil pas na de Champions League-finale een beslissing nemen over zijn toekomst. Dortmund neemt het op 1 juni op tegen Real Madrid in de eindstrijd. Sahin is sinds begin dit kalenderjaar de rechterhand van Edin Terzic bij BVB. Eerdere was hij werkzaam bij Antalyaspor.

Sahin zou komend seizoen graag hoofdtrainer willen worden bij een club die actief is in de Champions League. 'Navraag leert dat ze Nuri Sahin bij Feyenoord een zeer interessante jonge trainer vinden, met heel veel potentie', schreef VI. De voormalig middenvelder speelde tussen 2007 en 2008 op huurbasis voor de Rotterdammers.