OFFICIEEL: Proto terugkeer naar voormalige club als technisch manager bij keepers

OFFICIEEL: Proto terugkeer naar voormalige club als technisch manager bij keepers

16 mei - 17:46

RAAL La Louvière heeft met trots aangekondigd dat hun voormalige doelman, Silvio Proto, terugkeert naar de club. De voormalige La Louivère en RSC Anderlecht keeper zal vanaf het seizoen 2024/25 de rol van technische manager voor keepers vervullen. 

Zijn takenpakket zou bestaan uit het begeleiden van de coaches en het trainen van jonge keepers. Daarnaast zal hij nauw samenwerken met Manu Miraglia, de huidige keeperstrainer van het eerste mannenteam.

Proto brengt hoe dan ook een schat aan ervaring met zich mee, met meer dan 500 wedstrijden op het hoogste niveau. Zijn uitgebreide internationale ervaring zal van onschatbare waarde zijn voor de ontwikkeling van zowel de spelers als de coaches van RAAL La Louvière. 

"Dankzij zijn expertise kan Silvio zijn kennis delen binnen de club en onze spelers en coaches helpen zich te ontwikkelen," aldus de club in hun officiële verklaring.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.