Eerste kampioenenploeg van Genk wordt tegen Antwerp geëerd in vol stadion

Eerste kampioenenploeg van Genk wordt tegen Antwerp geëerd in vol stadion

16 mei - 14:19

KRC Genk eert aankomende Champions’ Play-Offs-match tegen Royal Antwerp FC de eerste kampioenenploeg uit het seizoen 1998-1999. Om dit te bewerkstelligen heeft Pierre Denier, de hulptrainer van het eerste kampioenenseizoen. De 26-koppige selectie van het eerste kampioensjaar met stafleden verzameld om geëerd te worden in een volle Cegeka Arena.

Denier zei het volgende over het verzamelen van de kampioenenploeg uit 1998-1999. “De ploeg van toen kenmerkte zich als een hechte groep. Dat we er 25 jaar later in slagen om 26 spelers en stafleden van toen opnieuw naar Genk te krijgen, is daar het beste bewijs van. De familiale waarden die onze club vandaag zo kenmerken, waren dankzij het broederschap in de kleedkamer toen al duidelijk zichtbaar”, deelt Denier via de officiële kanalen van Genk.

Na de wedstrijd wordt de eerste kampioenenploeg van Genk verwacht in de fanzone voor een vragenronde. Vervolgens zullen de voormalige voetballers zich begeven onder de supporters om nog even na te kaarten. De huidige selectie van Genk zal de kampioenenploeg ook eren door het nieuwe tenue te dragen tegen Antwerp.