"Ik lees dat ik ontslagen ben bij Club Brugge, maar dat is niet juist"

16 mei om 13:16

Tom Caluwé is aangesteld als technisch directeur van Willem II. Caluwé hoopt daar stabiliteit te vinden na zijn periode bij Club Brugge en Zulte Waregem, al wil hij wel graag iets rechtzetten. 

"Ik lees links en rechts dat ik ontslagen ben bij Club Brugge, wat niet klopt. We zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan", aldus Caluwé bij Gazet Van Antwerpen. "Ik heb er nooit kritiek of druk ervaren. Soms lopen de dingen gewoon niet zoals je het had verwacht. That’s it. Ik heb veel opgestoken van de werking bij een absolute topclub.”

Dit seizoen was hij ook even actief bij Zulte Waregem. "Ook naar Zulte Waregem wil ik geen steen werpen. Uiteindelijk vielen de resultaten tegen. In het voetbal weet je dat er dan drastische beslissingen vallen. Het was mijn eerste ontslag ooit trouwens. (grijnst) Het moest eens gebeuren, zeker?"

Bij Willem II gaat Caluwé samenwerken met coach Peter Maes, die dit seizoen de promotie naar de Eredivisie heeft afgedwongen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.