OFFICIEEL: Verstrepen tekent zijn eerste profcontract bij RSC Anderlecht

OFFICIEEL: Verstrepen tekent zijn eerste profcontract bij RSC Anderlecht

15 mei - 15:26
3

Rune Verstrepen heeft zijn eerste profcontract ondertekend bij RSC Anderlecht. Op deze manier hebben Verstrepen en Anderlecht zich tot de zomer van 2027 aan elkaar verbonden.

Verstrepen is actief op het middenveld bij Anderlecht. Zijn jeugdcoaches hebben Verstepen altijd geloofd om zijn spelinzicht en de intensiteit die Verstrepen in zijn spel legt, deelt Anderlecht via de officiële kanalen.

Mikkel Hemmersam, de Academy Director van Anderlecht zei het volgende over Verstrepen. “Rune is een dynamische middenvelder met veel kwaliteiten. Hij heeft laten zien dat hij een zeer professionele speler is die elke dag hard werkt. We zijn blij dat we hem kunnen belonen met deze blijk van vertrouwen. We kijken ernaar uit om zijn vooruitgang bij de club te volgen.”

Op 12-jarige leeftijd maakte Verstrepen de overstap van de jeugdopleiding van KV Mechelen naar Anderlecht. Paars-wit kon Verstrepen overtuigen om naar de RSCA Belfius Academy te verhuizen. De vader van Verstrepen was een groot fan van Anderlecht, dat maakte de overstap makkelijker, geeft Anderlecht aan.