Ten Hag spreekt Rooney tegen over Man United: 'Zijn wanhopig om te spelen'

Ten Hag spreekt Rooney tegen over Man United: 'Zijn wanhopig om te spelen'

15 mei - 14:17

Erik ten Hag spreekt Wayne Rooney tegen op de persconferentie in aanloop naar het cruciale duel tegen Newcastle United. Na de nederlaag tegen Arsenal (0-1) suggereerde het United-icoon dat een aantal van de geblesseerde spelers 'gewoon' kon voetballen, maar niet wilden.

"Ik denk dat je op Carrington moet zijn om te zien hoe wanhopig de spelers zijn om te voetballen", stelt Ten Hag. "Bruno Fernandes deed op zondag een fitnesstest om te kunnen spelen en ook Marcus Rashford doet er alles aan wat mogelijk is." Verdediger Lisandro Martinez keert woensdag sowieso terug in de wedstrijdselectie.

Het duel met Newcastle United is erg belangrijk voor The Red Devils, gezien de strijd om Europees voetbal. Ten Hag doet wederom een beroep op de trouwe fans van United, die het volgens de oefenmeester nog altijd in hem zien zitten. "In goede en slechte tijden zijn we samen. Dat laten de fans ook zien. Als ik over straat loop, komen er veel mensen naar me toe. Misschien is het puur uit beleefdheid, maar zo voelt het niet", aldus de Tukker.