La Liga-baas kondigt megatransfer Mbappé aan

La Liga-baas kondigt megatransfer Mbappé aan: "Hij komt volgend seizoen"

14 mei om 19:46

Javier Tebas is zeker van zijn zaak: Kylian Mbappé is volgend seizoen speler van Real Madrid. De La Liga-baas heeft in gesprek met het Argentijnse Olé bevestigd dat de Franse superster richting Madrid trekt.

Mbappé neemt na dit seizoen afscheid van Paris Saint-Germain. Alles wijst erop dat Real Madrid daarvan gaat profiteren, door de aanvaller vast te leggen. Dat is echter nog niet officieel. Toch twijfelt Tebas niet aan de Real-transfer van Mbappé. "Hij komt volgend seizoen naar Real Madrid toe", bevestigt de La Liga-baas.

"Hij is één van de beste spelers ter wereld, toch?", gaat Tebas verder. "Al heb je Bellingham en Vinícius ook nog. Madrid zal een geweldige selectie hebben, hoewel dat geen garantie is voor het winnen van prijzen. Mbappé komt om de Champions League te winnen. Als hij een contract voor vijf jaar tekent, heeft hij vijf seizoenen de kans."

Zondag speelde Mbappé zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes als speler van PSG. Dat duel ging echter verloren met 1-3 tegen Toulouse.