“Medelijden met fans Standard”

“Fans van Standard hebben hun slag geslagen op intelligente manier”

14 mei om 18:30

De crisis bij Standard blijft voortduren, en de recente actie van de fans tegen het management heeft dit nog eens benadrukt. In een interview met La Tribune wordt de situatie bij de club onder de loep genomen. 

Marc Wilmots, voormalig bondscoach van de Rode Duivels, uitte zijn verbazing over de actie van de fans door te zeggen: "Het is ongekend, het is een sterk gebaar van de fans." De bezorgdheid over de toekomst van de club is duidelijk voelbaar.

Philippe Albert deelt de bezorgdheid van de supporters en begrijpt hun frustratie na een turbulent seizoen. Hij benadrukt echter het vreedzame karakter van hun protest. "De fans hebben hun slag geslagen op een intelligente manier, zonder geweld." 

Stéphan Streker en Cécile De Gernier sluiten zich aan bij de steun voor de fans en benadrukken het belang van hun stem. Streker deelt zijn medeleven met de supporters en waarschuwt voor mogelijke oplichting. "Ik heb medelijden met ze, want het zou verschrikkelijk zijn als ze het slachtoffer worden van fraude." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.