OFFICIEEL: Standard na 8 seizoenen vervroegd afscheid van Laifis

OFFICIEEL: Standard neemt na 8 seizoenen vervroegd afscheid van Laifis

14 mei om 14:01

Standard heeft officieel afscheid genomen van Konstantinos Laifis. De centrale verdediger keert vervroegd terug naar Cyprus voor een kleine chirurgische ingreep. Laifis zijn contract liep deze zomer af bij De Rouches.

Standard had gepland om afgelopen vrijdag zijn afscheid te vieren op Sclessin. Die vrijdag kon de wedstrijd niet doorgaan doordat de harde kern van Standard in opstand kwam tegen het beleid. ‘De omstandigheden lieten dit uiteindelijk niet toe’, deelt Standard via de officiële kanalen.

Kostas was sinds de zomer van 2016 actief bij Standard. De verdediger was 8 seizoenen actief bij De Rouches, hierin kwam hij tot 284 matchen. Ook wist Kostas met Standard de Beker van België te winnen in 2018.

Standard zei het volgende over het afscheid van Laifis. ‘Ondanks zijn bescheiden karakter was hij erg geliefd binnen onze club. Kostas’ passage zorgde voor heel wat herinneringen bij iedereen met wie hij de laatste jaren de degens heeft gekruist. Standard wil Kostas bedanken voor alles wat hij onze club heeft bijgebracht en wenst hem het allerbeste toe in de toekomst’, besluit Standard.