Tavolieri over het herstructureren van Royal Antwerp FC

‘Antwerp gaat Butez, Balikwisha, Ilenikhena, Janssen en nog twee mogelijk verkopen’

13 mei om 16:27
Laatste update: 13 mei om 16:35

Transferjournalist Sacha Tavolieri heeft een uitvoerige update gegeven over de huidige stand van zaken bij Royal Antwerp FC. Marc Overmars blijft bij Antwerp als technisch directeur en volgens Tavolieri gaat Antwerp zich de aankomende zomerse mercato inzetten om alle schulden kwijt te raken.

Om dit mogelijk te maken moet het doorverkooppercentage van Willian Pacho gaan helpen. Daarnaast worden Jean Butez, Michel-Ange Balikwisha, Alhassan Yusuf, Jurgen Ekkelenkamp, George Ilenikhena en Vincent Janssen mogelijk verkocht.

Vervolgens moet er een nieuw terras komen bij Tribune 2. Dit moet gerealiseerd zijn voor de volgende Play-Offs van volgend Jupiler Pro League-seizoen. Dit kan Antwerp helpen om financieel te groeien.

Antwerp verloor in de laatste speelronde van de Champions' Play-Offs met 1-2 op De Bosuil tegen Cercle Brugge. De kans op Europees voetbal is ontzettend klein geworden voor The Great Old. Om toch kans te hebben op een Europees ticket moet er 6 op 6 behaald worden en mag KRC Genk geen punten meer pakken.