Union-CEO Philippe Bormans gelooft in winnen van de Jupiler Pro League

Union-CEO Bormans na bekerwinst: ''We geloven in de dubbel''

11 mei om 09:15

Union SG vierde afgelopen donderdag bescheiden feest na het winnen van de Beker van België. Maar als het aan CEO Philippe Bormans ligt, moet het echte feest nog komen.

Bormans wil het grote feest uitstellen tot het moment van een eventueel Jupiler Pro League-kampioenschap. ''We zorgen voor een groter feest zondag of maandag na de laatste speeldag. Als we vieren, dan willen goed vieren'', vertelde Bormans aan Het Nieuwsblad.

Feestvieren terwijl je nog volop in de strijd bent om de titel is misschien niet verstandig. ''In het midden van de play-offs is dat moeilijk, maar we gaan het dus goedmaken na het seizoen'', zei Bormans.

Het wordt hoe dan ook een groot feest vanwege de bekerwinst. ''Dat wordt sowieso een feestje te genieten van de beker en hopelijk kunnen we dan zelfs de dubbel vieren. Dan zal het feest tot na middernacht duren'', aldus Bormans.

Union speelt aankomende maandag tegen Club Brugge in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.