'777 Partners wi snel van Standard af, D'Onofrio nostalgische optie'

'777 Partners wil snel van Standard af, D'Onofrio optie voor overname'

11 mei om 08:15
Laatste update: 11 mei om 08:19

777 Partners beoogt Standard zo snel mogelijk te verkopen. Luciano D'Onofrio is een van de kandidaten om het stokje over te nemen bij de Luikse club, aldus Het Laatste Nieuws.

Boze fans
Gisteren waren de rapen gaar. Boze supporters verhinderden de spelersbus, waardoor de wedstrijd tussen Standard en Westerlo niet kon doorgaan.

Verkoop
De fans zijn helemaal klaar met 777 Partners. De Amerikaanse partij ziet zelf ook geen heil meer in het aanblijven bij Standard, omdat de prognoses aangeven dat er geen winst te behalen valt bij de club.

Mogelijke kopers
De Amerikaanse partij heeft deze week potentiële kopers van de Rouches ontmoet. Deze kopers zouden echter wel de schulden moeten overnemen waarmee Standard momenteel te maken heeft, namelijk zo'n 20 à 25 miljoen euro.

Nostaligsche optie
Ook Luciano D'Onofrio maakt kans op een overname. Hij is een oude bekende van Standard, uit de gloriejaren van 2008 en 2009. D'Onofrio wordt daarbij gesteund door een buitenlandse investeerder.

Komende match
Standard speelt volgende week zaterdag tegen KAA Gent. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd met Westerlo zal worden ingehaald.