Standard kondigt actie aan tegen Westerlo: “Faillissement meer dan ooit”

Standard kondigt actie aan tegen Westerlo: “Faillissement meer dan ooit”

10 mei - 11:57
7

Te midden van een ‘crisis’ bij Standard hebben de supporters zich uitgesproken tegen het management van de club. In een verklaring moedigen ze lokale investeerders aan om de club over te nemen en dringen ze aan op een snelle verkoop.

"Beste supporters, het is tijd om de balans op te maken”, lezen we, geciteerd door RTBF. “Na bijna 2 jaar op de dag te zijn uitgekocht door het Amerikaanse bedrijf 777 Partners, is onze geliefde club in sportief opzicht failliet en nog meer in financieel opzicht," luidt de verklaring. 

"Deze bandieten worden aan alle kanten van de Atlantische Oceaan aangeklaagd en het voortbestaan van onze club is in gevaar. Werknemers, leveranciers, spelers en personeel worden niet meer betaald en dat zal zeker nog lang zo blijven. Faillissement bedreigt ons nu meer dan ooit! Onze club moet zo snel mogelijk verkocht worden!"

De Ultra's kondigden ook aan dat er acties zullen plaatsvinden tijdens de wedstrijd tegen Westerlo, als teken van protest. Het gebrek aan vertrouwen in het huidige management, of het nu 777 Partners of Pierre Locht is, is duidelijk voelbaar onder de supporters.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.