Burgess mogelijk niet van de partij in bekerfinale tegen Royal Antwerp FC

Burgess mogelijk niet van de partij in bekerfinale tegen Royal Antwerp FC

6 mei - 08:25
6

Christian Burgess is mogelijk niet van de partij tegen Royal Antwerp FC aankomende donderdag. De bekerfinale komt mogelijk te vroeg vanwege de blessure die de verdediger opliep tegen RSC Anderlecht afgelopen weekend.

Het was bij trainer Alexander Blessin duidelijk dat er iets sluimerde. ''Hij heeft al een tijdje last van pijn aan zijn been'',  vertelde Blessin aan Het Laatste Nieuws.

De trainer dacht dat het wel goed zou komen. ''We dachten dat we het onder controle hadden met pijnstillers. Maar het gaat niet weg — ook al trainde hij niet veel de voorbije dagen'', zei Blessin.

Het is nu afwachten wat de onderzoeken uitwijzen over de blessure van Burgess. ''We gaan nu een scan maken om te zien hoe ernstig het is. Alleen is het zo dat hij er al meer dan tien dagen last van heeft'', aldus Blessin.

De finale van de Beker van België tussen Union en Antwerp begint op donderdag om 15.30 uur in het Koning Boudewijn Stadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.