'Crystal Palace gaat voor Club Brugge-pion, Onyedika moet stevige som opleveren'

'Crystal Palace gaat voor Club Brugge-pion, Onyedika moet stevige som opleveren'

21 april - 14:00
13

Club Brugge kan de laatste weken rekenen op een sterke Raphael Onyedika, die op het middenveld keer op keer een absolute uitblinker is. Hij lijkt zich ook serieus in de kijker te hebben gespeeld.

Eerder viel al te lezen dat Galatasaray interesse toont, maar de Turkse topclub lijkt naast Onyedika te gaan grijpen. De middenvelder kan volgens de Britse journalist Alan Nixon namelijk ook rekenen op de interesse van Crystal Palace.

De Londense club stuurde de voorbije weken al meermaals een scout naar ons land om Onyedika aan het werk te zien en is helemaal overtuigd geraakt. Het hoopt Onyedika komende zomer dan ook in huis te kunnen halen.

Club Brugge is echter niet van plan om de middenvelder zomaar te laten gaan en vraagt nog een stevige som voor Onyedika, die Blauw-Zwart zelf zo'n tien miljoen euro heeft gekost. Komende zomer moet hij dan ook minstens 23 miljoen euro gaan opleveren. Met Ardon Jashari heeft men bij Club Brugge alvast een vervanger aangetrokken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.