CEO Club Brugge over Sabbe: “Het is echt ongelooflijk, een zeer goede ervaring”

CEO Club Brugge over Sabbe: “Het is echt ongelooflijk, een zeer goede ervaring”

20 april - 12:25
15

Club Brugge heeft zich met glans geplaatst voor de halve finales van de Conference League door PAOK te verslaan, en daarmee de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 te worden die de laatste vier van een Europacup bereikt. Voor CEO Bob Madou is dit een teken dat de club op de goede weg is.

Na een moeilijke start van het seizoen en de recente coachwissel, kijkt de gloednieuwe CEO met veel trots naar de prestaties van Club Brugge. In een interview met RTBF benadrukt Madou dat de effecten van de veranderingen nu zichtbaar beginnen te worden. "Ik denk dat we blij kunnen zijn, en niet alleen gisteravond, maar voor de laatste vijf wedstrijden met de nieuwe staf. We hebben iets nieuws gecreëerd en dat is het echte Brugge dat we nu zien."

Naast de prestaties van de ervaren spelers is ook de opkomst van jong talent opvallend bij Club Brugge. Madou is onder de indruk van de jonge Sabbe. "Als je goed bezig bent, zijn de jonkies er ook. We wisten dat we talent hadden, maar als je ziet hoe we gisteren speelden, het is echt ongelooflijk en het is ook een goede ervaring voor hen, voor hun volwassenheid om in de toekomst Club Brugge spelers te worden."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.