Leko over zomermercato: “Iemand die Standard stabiliteit geeft in verdediging”

Leko over zomermercato: “Iemand die Standard stabiliteit geeft in verdediging”

20 april - 11:59
1

Standard-coach Ivan Leko blikt vooruit naar volgend seizoen. De trainer van Standard ging in gesprek met RTBF en benadrukt het belang van het bouwen van een sterk team. Met de wedstrijd tegen Westerlo voor de boeg, hoopt Standard zijn eerste overwinning in de Europese Play-Offs binnen te halen. 

Leko erkent dat beide teams op zoek zijn naar hun eerste overwinning in deze competitie. Hij benadrukt de inzet van zijn spelers en de goede momenten die ze hebben laten zien in de voorgaande wedstrijden. "Wat belangrijk is, is om te zien dat de jongens hard werken”, klonk het op de persconferentie.

Ondanks een voorsprong tegen Sint-Truiden VV vorige week, moest Standard genoegen nemen met een gelijkspel. Leko wijst op het belang van balans in het team, vooral op het middenveld. "Soms zie je een gebrek aan balans in het team."

Met het oog op volgend seizoen stuurt Leko een boodschap naar het management van Standard. Hij erkent dat Standard nood heeft aan extra defensieve kwaliteiten. "In België heb je stabiliteit nodig, kracht, iemand die dankzij zijn profiel stabiliteit geeft aan je verdediging."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)