Amuzu laat zich uit over over een mogelijk vertrek bij RSC Anderlecht

Amuzu laat zich uit over over een mogelijk vertrek bij RSC Anderlecht

19 april - 10:32

Francis Amuzu is weer terug bij RSC Anderlecht. Na blessureleed vierde de flankaanvaller zijn comeback bij paars-wit en moet hij in de laatste weken voor een Brusselse titel gaan zorgen. Vertrekt hij daarna door de grote poort richting het buitenland?

Amuzu werd de voorbije maanden (en jaren) al meermaals gelinkt aan een vertrek. Deze zomer lijkt het echt te gaan gebeuren, al sluit Amuzu zelf niet uit dat hij gewoon nog bij Anderlecht blijft. "Zelf ben ik nu niet bezig met een transfer. Ik hou zeker rekening met nog een extra jaar bij Anderlecht", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Veel zal ook afhangen van de aanbiedingen voor Amuzu, die zich mede door zijn blessureleed amper in de kijker kon spelen de voorbije maanden. In het verleden werd onder andere OGC Nice nog gelinkt aan de flankaanvaller, al is er van interesse van de Franse club nu geen sprake meer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.