Club Brugge-trainer Hayen verklaart plots vertrek van teleurgestelde Skov Olsen

Club Brugge-trainer Hayen verklaart plots vertrek van teleurgestelde Skov Olsen

19 april - 07:15 Laatste update: 07:50
12

Nicky Hayen is met Club Brugge door naar de halve finales van de Conference League na het verslaan van PAOK met 0-2. Ondertussen verliet de geblesseerde Andreas Skov Olsen de selectie op donderdag. Trainer Hayen verklaarde deze actie.

De Deen, die aan het revalideren is van een heupblessure, ging voor een second opinion naar Kopenhagen op donderdag. ''Skov kende een terugval in zijn revalidatie'', noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Hayen.

Skov Olsen vertrok wel na overleg. ''Ik wilde iedereen erbij hebben hier, omdat we dit sámen realiseren, maar na een gesprek met Skov, die teleurgesteld was, hebben we in overleg beslist dat hij mocht vertrekken'', zei Hayen.

Ondertussen wilde de trotse Hayen stilstaan bij de uitstekende prestatie van Club Brugge in Europa. ''Ik vond het niet aangewezen om ontgoocheling rond het team te hebben'', aldus Hayen.

Club Brugge neemt het in de halve finale van de Conference League op tegen Fiorentina. De eerste wedstrijd van het tweeluik is op 2 mei.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.