Blijvend T1 of niet? “Hayen moet zijn evaluatie bij Club NXT nog krijgen”

Blijvend T1 of niet? “Hayen moet zijn evaluatie bij Club NXT nog krijgen”

18 april - 22:13
2

Nicky Hayen staat momenteel aan het roer van de A-ploeg van Club Brugge. Ondertussen wacht de trainer nog altijd op zijn evaluatie als trainer van Club NXT.

Hayen begon het seizoen als trainer van Club NXT. Na het ontslag van Ronny Deila bij de A-ploeg kreeg Hayen promotie in het Jan Breydelstadion. Ondertussen klinkt de vraag almaar harder of Hayen ook volgend seizoen nog de T1 van Club Brugge kan zijn.

Het Brugse bestuur nam die beslissing nog niet, maar ondertussen wacht Hayen ook nog op een andere evaluatie. "Ik sprak hem vorige week dinsdag nog", stelde Verheyen bij Sporza. "Hij wacht nog altijd op zijn evaluatie als trainer van Club NXT", lachte de analist.

Hayen is goed begonnen aan zijn periode als trainer van de A-ploeg. “Maar dat hij nog wacht op die evaluatie, dat maakt hem allemaal niks uit. Dat is een gezonde manier om er in te staan. Hij is een harde werker. Wees er maar zeker van dat hij PAOK volledig heeft geanalyseerd”, liet Verheyen nog weten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.