Kim Min-Jae maakt onvrede kenbaar en spreekt zich uit over toekomst bij Bayern

'Kim Min-Jae uit onvrede over situatie bij Bayern, maar denkt niet aan vertrek'

18 april om 16:00

Kim Min-Jae is niet tevreden met zijn situatie bij Bayern München, zo meldt Sky Sports. De Zuid-Koreaanse verdediger kwam in de zomer met hoge verwachtingen naar Duitsland, maar moet momenteel genoegen nemen met een plaats op de bank.

Kim staat bij de centrale verdedigers van Bayern momenteel derde in de pikorde, achter Matthijs de Ligt en Eric Dier, die in de winterse transferperiode overkwam van Tottenham Hotspur. De concurrentie is groot bij Der Rekordmeister, waar ook Dayot Upamecano doorgaans genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Ondanks de onvrede van de Zuid-Koreaan, is hij niet van plan om München al na één seizoen te verlaten. Kim wil zich komend seizoen bewijzen en laten zien waarom de club vijftig miljoen euro voor hem betaalde aan Napoli, waarmee hij vorig jaar kampioen van Italië werd. De verdediger speelde dit seizoen 21 wedstrijden in de Duitse Bundesliga, waarin hij één keer tot scoren kwam.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.