Spileers deelt blessures mee, zorgen om partijen tegen Antwerp én PAOK

Spileers deelt blessures mee, zorgen om partijen tegen Antwerp én PAOK

13 april - 17:00
2

Even opschrikken in het Jan Breydelstadion afgelopen donderdag nadat Jorne Spileers hard neerging na een stevig duel met Aly Samatta. De verdediger werd uiteindelijk ook van het veld gehaald en kwam er duidelijk niet zonder kleerscheuren vanaf.

Er werd gevreesd voor een hersenschudding en op zijn social media heeft Spileers inmiddels ook bevestigd dat hij een hersenschudding had opgelopen. Daar blijft het niet bij, want de jonge Spileers geeft ook aan een kleine breuk te hebben opgelopen. Naar verluidt in zijn kaak.

Het is dus nog maar de vraag of Spileers de komende weken terug op het veld te zien zal zijn. De partij tegen Royal Antwerp FC komt meer dan waarschijnlijk te vroeg, maar ook achter PAOK staat nog een vraagteken. Een groot gemis voor Club Brugge, dat door een schorsing van Brandon Mechele de jonge verdediger wel goed kan gebruiken in Griekenland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jorne Spileers (@jornespileers)