Mannaert over transfer Thiago van Club Brugge naar Brentford: “37 miljoen?!”

Mannaert over transfer Thiago van Club Brugge naar Brentford: “37 miljoen?!”

13 april - 10:14 Laatste update: 10:42
1

Vincent Mannaert, gewezen CEO van Club Brugge, heeft in een exclusief interview met Het Laatste Nieuws en Marc Degryse zijn ervaringen op de transfermarkt gedeeld. Mannaert vertelt openhartig over de transfer van Igor Thiago naar Brentford. 

“Die transfer is afgerond op 14 februari”, vertelde Mannaert trots aan Degryse. Over de strategie achter de deal vertelt Mannaert hoe Brentford helemaal in de ban geraakte van de spits. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brentford Football Club (@brentfordfc)

“Toen ik Thiago op tafel gooide, zat Igor in een periode waarin alles lukte, elke bal op doel ging erin”, klinkt het. “Brentford is nog eens komen kijken naar de bekerwedstrijd in Jan Breydel tegen Union en raakte helemaal overtuigd.”

“37 miljoen euro, Vincent!? Hoe heb je dát geflikt? Leg het mij eens uit,” vroeg Degryse verbaasd. “We wisten: Brentford had het geld, want ze hadden het bedrag eerder willen betalen voor Nusa”, klinkt het bij Mannaert. “We hadden bovendien moeite met de manier waarop Brentford de deal met Nusa had afgeblazen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.