Bodart reageert na Standard-STVV: “Vandaag was het op kunstgras, geen excuses”

Bodart reageert na Standard-STVV: “Vandaag was het op kunstgras, geen excuses”

13 april - 10:03

Na het 3-3 gelijkspel van Standard tegen Sint-Truiden VV waren de spelers in dubio over hoe ze de wedstrijd moesten beoordelen. Doelman Arnaud Bodart probeerde een positieve draai aan de situatie te geven. 

Bodart prees de reactie van het team na een moeilijke start. De doelman van Standard gaat op zoek naar de positieve kant van het verhaal. "We begonnen heel slecht aan de wedstrijd, maar we hebben een geweldige reactie laten zien”, aldus Bodart, geciteerd door RTBF

De keeper gelooft ook dat het kunstgras van Sint-Truiden voor wat aanpassing zorgde bij zijn ploegmaats. “We brengen het hele seizoen door op een grasveld, maar vandaag was het kunstgras”, aldus Bodart. “Ik ga geen excuses maken, maar dat is iets waar je rekening mee moet houden in het voetbal.” 

Bodart erkende verder dat het seizoen voor Standard niet goed genoeg is geweest, maar benadrukte dat de belofte van verandering er is en dat het team moet reageren op het veld. "De situatie gaat veranderen. Maar hoe? Door ons op het veld. De belofte is er en nu moeten we, zoals altijd, reageren op het veld."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.