PAOK-fans buiten Jan Breydel: 'Behandeld als beesten door politie'

PAOK-fans buiten Jan Breydel: 'Behandeld als beesten door politie'

12 april - 07:35 Laatste update: 07:50
64

Rondom de wedstrijd tussen Club Brugge en PAOK Saloniki, die eindigde in 1-0, is commotie ontstaan. PAOK-supporters voelen zich verkeerd behandeld door de politie buiten het Jan Breydelstadion.

'We zijn behandeld als beesten. Zonder waarschuwing of reden werden we gechargeerd. Honderden mensen hebben een fortuin uitgegeven om het team aan te moedigen in Brugge', schreef een PAOK-fan op Instagram.

'Dit is de meest schandelijke situatie die ik ooit heb meegemaakt. De politie viel ons aan met waterkanonnen, ook vrouwen en kinderen waren daarbij. We hadden een ticket voor de wedstrijd, maar mochten niet naar binnen', aldus de supporter.

De Brugse politie hield de fans scherp in de gaten vanwege hun reputatie. De fans hebben echter niet voor grote problemen gezorgd, buiten de onderschepping van pyrotechnisch materiaal en boksbeugels, volgens Het Laatste Nieuws.

Club Brugge bezoekt volgende week donderdag om 21:00 uur de Griekse club voor het tweede duel in de kwartfinale van de Conference League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.