Dessoleil haalt uit en zal gratis vertrekken bij Antwerp

Ongebruikte pion vertrekt gratis bij Antwerp: "Een grote opluchting"

11 april om 10:44

Het belooft weer een drukke transferperiode te worden bij Royal Antwerp FC, met een komen en gaan van spelers. Eén van de spelers die zal vertrekken, is Dorian Dessoleil.

De verdediger werd in de zomer van 2021 weggehaald bij Charleroi, maar wist nooit echt te overtuigen bij Antwerp. Afgelopen zomer werd hij naar de B-kern gestuurd en kwam hij niet meer in actie voor de A-ploeg.

"Er is nooit een dialoog geweest met het management, en ook niet met coach Mark van Bommel", onthult Dessoleil bij Le Soir. "Er was alleen een periode in januari en februari, waarin ik weer bij de A-ploeg ging trainen. De informatie lekte nooit uit en de club communiceerde er nooit over", geeft hij aan.

Dessoleil heeft inmiddels een aflopend contract en kan komende zomer dus gratis vertrekken. Het einde van een lijdensweg voor Dessoleil. "Dat is inderdaad een grote opluchting", besluit Dessoleil.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.