''Ik vind De Bruyne en relatie met de bal nog beter dan voor blessure''

''Ik vind De Bruyne en relatie met de bal nog beter dan voor blessure''

9 april - 08:55 Laatste update: 09:10

Kevin De Bruyne stond maandenlang aan de kant vanwege een hardnekkige blessure. Dat weerhoudt de Rode Duivel echter niet om alweer te schitteren voor Manchester City. Dit valt ook op bij analisten.

De Bruyne is zeer snel weer op niveau gekomen. ''Zich weer in het spel werpen na zo'n lange blessure is nooit evident. Alleen de sterken slagen erin om vrij snel weer op dit niveau te komen'', vertelde Philippe Albert aan RTBF.

Misschien is de Rode Duivel zelfs nog beter. ''Ik vind dat zijn relatie met de bal, zijn lichaamstaal nog vloeiender is. Ik vind hem nog beter, meer vervuld en deze illusie dat alles veel gemakkelijker is'', zei Stephan Streker.

Een periode van niet spelen biedt ook de kans om te reflecteren. ''Misschien kwam de blessure wel op het juiste moment. Het gaf hem de kans om te rusten en aan veel dingen te werken'', aldus Nicolas Frutos.

De Rode Duivels spelen op woensdag 5 juni de volgende interland tegen Montenegro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.